Sunt deja înregistrat

Facturează către & Infomații livrare

Livrează la
Utilizaţi pentru livrare aceeaşi adresă de la facturare
Adăugare/Editare adresă de livrare

Coș de cumpărături

Adaugă produsul la

Note și cereri speciale
Termeni ai Serviciului

Termeni de serviciu

SC MOPETO SRL-D garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către SC MOPETO SRL-D pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către SC MOPETO SRL-D nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

SC MOPETO SRL-D se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificari justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul MOPETO.RO sunt transmise pe cale electronică, SC MOPETO SRL-D nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC MOPETO SRL-D va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Mai multe informații AICI.