MOPETO.ro //mobilă pentru toți

Infomații de interes general.

Garanția produselor

Termenul de garanție pentru produsele achiziționate de pe site-ul www.mopeto.ro este cuprins între 1 și 10 ani, în funcție de produs și este calculat de la data semnării de către client a procesului verbal de predare-primire.

În plus, perioada de garanție se prelungește cu perioada în care produsul a stat în reparație. Produsele oferite respectă prescripțiile prevăzute în documentele tehnice normative în vigoare din România.

Clientul este de acord cu faptul că produsele din materiale naturale precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuanțelor de culoare pe diferite suprafețe și a particularităților aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

În cazul apariției unor eventuale defecte, cumpărătorul va putea formula o reclamație. Orice reclamație, însoțită de factură și certificatul de garanție, formulată de cumpărător în termenul conform cu prevederile certificatului de garanție, se trimite pe mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..