Mobilier la comandă

Mopeto.ro execută toate categoriile de mobilă la comanda, din PAL sau MDF de diverse calități și în numeroase culori. Astfel, piesele obținute se pretează oricarui fel de interior de la apartamente, case de vacanță, vile până la spații comerciale, farmacii, hoteluri, școli și grădinițe, spații de birou, etc.

Avem experiență în producție și montaj corpuri de mobilier pentru toate încăperile: hol, bucătărie, camera de zi, birou, sufragerie, cameră de tineret sau pentru copii, dormitor, terasă interioară și nu numai.

Serviciul de execuție mobilă la comandă este adresat clienților din toată țara.


Faceți mobilă și după schițele sau proiectele clientului?

Orice schiță, fotografie sau proiect al clientului, orice imagine dintr-o revistă sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier. Măsurați spașiul unde va fi amplasat mobilierul, abaterile de câțiva cm urmând a fi corectate la măsurătorile finale de către reprezentantul Mopeto.ro, realizați o schiță simplă în care este specificată lungimea, înălțimea și adâncimea totală a mobilierului dorit și trimiteți datele la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă deplasați la domiciliul clientului pentru măsurători?

Un consultant Mopeto.ro se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua măsurătorile necesare pentru realizarea mobilierului și pentru a-i oferi consiliere tehnică. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurată de firma noastră.

Oferiți montaj și transport?

Montajul și transportul mobilierului este gratuit în București și contracost în provincie.

Ce se întâmplă după ce obțin oferta de preț pentru mobilă la comandă?

Pașii sunt următorii:

- în cazul în care oferta este acceptată se va stabili o întrevedere pentru masurătorile finale și stabilirea ultimelor detalii;

- consultantul Mopeto.ro vă pregătește oferta, încheie contractul și toate actele necesare lansării comenzii;

- odată cu incheierea contractului se achita un avans echivalent cu 50% din valoarea totala a comenzii.

Care este politica de returnare pentru mobila la comandă?

Conform ordonanței nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". Mopeto.ro se obligă să înapoieze contravaloarea produselor în termen de 30 de zile de la data primirii cererii în scris și a produselor returnate. Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv în sarcina clientului.

Produsul poate fi returnat numai dacă:
- nu prezintă deteriorari rezultate din manipularea incorectă;
- este însoțit de ambalajul original, precum și de toate actele primite: factură, chitanță, certificat de garanție, etc.

Mopeto.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client și nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Pot anula o comandă? Implică costuri suplimentare?

În cazul în care comanda dvs. poate fi anulată înainte ca bunul comandat să fie fabricat, importat sau livrat către noi, Mopeto.ro nu taxează cu nimic anularea comenzii. În cazul în care produsul a fost trimis spre livrare sau a fost comandat deja de Mopeto.ro la furnizorii săi, clientul este responsabil pentru toate costurile pierderilor cauzate. Ca și în cazul returnării, refuzarea unuia sau a mai multor produse trebuie mai întâi autorizată de Mopeto.ro. Pentru aceasta vă rugăm să ne contactați telefonic.

Care este garanția produselor?

Toate produsele achiziționate prin Mopeto.ro sunt însoțite de certificate de garanție. Perioada de garanție variază în functie de produsul achiziționat. Mopeto.ro are contracte clare cu colaboratorii săi în ceea ce privește garanția produselor furnizate, iar întreaga responsabilitate revine acestora.