MOPETO.ro //mobilă pentru toți

Infomații de interes general.

Politica de returnare

Conform ordonanței nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000 "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". SC MOPETO SRL-D se obligă să înapoieze contravaloarea produselor în termen de 30 de zile de la data primirii cererii în scris și a produselor returnate.

Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv în sarcina clientului. Produsul poate fi returnat numai dacă nu prezintă deteriorări rezultate din manipulare incorectă, este însoțit de ambalajul original, precum și de toate actele primite (factură, chitanță, certificat de garanție, etc).

SC MOPETO SRL-D nu își asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, și nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Atenție:

  • produsele asamblate de către cumpărător nu pot fi returnate decât în ambalajul original și fără defecte rezultate din manipulare și montare;
  • produsele (ex: mobilier, canapele, saltele) executate pe dimensiuni speciale și/sau personalizate de către client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;
  • nu se acceptă returnarea scaunelor asamblate ce au ca suport roți, deoarece acestea nu vor mai putea fi desfăcute decât prin deteriorare fizică;
  • în cazul saltelelor, pentru a putea fi returnate în termen de 10 zile lucrătoare, acestea vor trebui probate fără înlăturarea huselor de plastic care le acoperă. În cazul în care salteaua a fost utilizată fără folosirea husei de protecție, pentru returnarea ei se va plăti o taxa suplimentara pentru acoperirea cheltuielilor de pregătire pentru reutilizare (transport, schimbarea feței de acoperire și reambalare);
  • clientul își asumă responsabilitatea măsurilor ușilor de acces prin care va fi introdus mobilierul. În cazul în care mobilierul (ex. canapea) nu va putea fi transportat în interiorul locuinței, clientul își asumă cheltuielile suplimentare de demontare și montare a acestuia.

În cazul în care comanda dumneavoastră poate fi anulată înainte ca bunul comandat să fie fabricat, importat sau livrat către noi, SC MOPETO SRL-D nu taxează cu nimic anularea comenzii. În cazul în care produsul a fost trimis spre livrare sau a fost comandat deja de mopeto.ro la furnizorii săi, clientul este responsabil pentru toate costurile pierderilor cauzate.

Ca și în cazul returnării, refuzarea unuia sau a mai multor produse trebuie mai întâi autorizată de un reprezentant SC MOPETO SRL-D. Pentru aceasta vă rugăm sa ne contactați telefonic.