MOPETO.ro //mobilă pentru toți

Infomații de interes general.

Politica de confidențialitate

SC MOPETO SRL-D garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către SC MOPETO SRL-D pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către SC MOPETO SRL-D nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

SC MOPETO SRL-D se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificari justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul MOPETO.RO sunt transmise pe cale electronică, SC MOPETO SRL-D nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC MOPETO SRL-D va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către SC MOPETO SRL-D sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC MOPETO SRL-D, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare. SC MOPETO SRL-D nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

SC MOPETO SRL-D certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

• dreptul de a cere SC MOPETO SRL-D să confirme prelucrarea sau nu a datelelor dvs. personale, în mod gratuit;

• dreptul de a cere SC MOPETO SRL-D să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

• dreptul de a cere SC MOPETO SRL-D să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dvs. personale;

• dreptul de a cere SC MOPETO SRL-D să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

MOPETO.RO folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru. SC MOPETO SRL-D nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. SC MOPETO SRL-D nu poate fi făcut raspunzător în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de MOPETO.RO în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor MOPETO.RO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către SC MOPETO SRL-D a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul MOPETO.RO, va fi considerată o tentativa de fraudare a site-ului și va pune în miscare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

SC MOPETO SRL-D colectează informații referitoare la sistemele de operare, browsere, cookie-uri și ip-urile vizitatorilor website-ului www.mopeto.ro în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite și a calității acestuia. SC MOPETO SRL-D nu cedează sau vinde date cu caracter pesonal către parteneri sau alți terți.